Támogatási lehetőségek - Kutyavilág Alapítvány

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Támogatási lehetőségek

Így támogathatszKüldetésünket önkéntesen vállaltuk, az alapítvány tisztségviselői az elvégzett munkáért díjazást sem most, sem később nem fogadnak el. Alapítványunk kizárólag a különböző támogatásoknak köszönhetően tud működni, ezért kiemelten fontos, hogy adományaival 
támogasson minket. 
Támogatáshoz kérjük válasszon az alábbi lehetőségek közül.
Pénz adomány


  Legkézenfekvőbb megoldás, ha anyagi lehetőségeihez mérten készpénzzel, banki vagy Paypal átutalással támogatja küldetésünket. Ehhez a weboldalon talál megfelelő felületet, ahol lépésről lépésre megmutatjuk a teendőket. Ezzel a megoldással az épp legaktuálisabb és legfontosabb feladatainkat tudjuk könnyen és gyorsan finanszírozni.


Azonnali támogatáshoz használhatja az alábbi gombot is. A felugró ablakban elküldheti felajánlását bankkártyás vagy Paypal fizetési lehetőséggel. A fizetés a Paypal biztonságos felületén zajlik.
Tárgyi adomány


  Működésünk során számtalan terület van, ahol a különböző tárgyi adományoknak nagy hasznát vesszük. Lehet az fogyóeszköz (kutyatáp, felszerelés, orvosi eszköz és gyógyszer, tisztítószer), a mentésben használt eszközök (a póráztól a felszerelt állatmentő autóig), bármi ami a napi munkánkhoz szükséges (irodaszer, technikai eszköz), vagy akár a tervezett Kutyaotthon-hálózat kiépítéséhez és az Országos Lánctalanítási Akcióhoz szükséges építőanyag.     

Jármű adomány


  Külföldi partnereinknél gyakran előfordul a jármű-adomány. Az támogatók a már nem használt, elöregedett de még üzemképes autójukat adományként átadják az alapítványnak, így nem kell foglalkozniuk az eladással, forgalomból kivonással, és még igazolást is kapnak az autó forgalmi értéken való átadásáról, amit adóalapjuk csökkentéséhez tudnak felhasználni. 
  Az alapítvány pedig megkeresi a felajánlott jármű legkifizetődőbb felhasználási módját, legyen az javítás, újra forgalomba helyezés és munkába állítás, alkatrészként való értékesítés, vagy egyéb megoldás.

Adó 1%  A törvényi szabályozás értelmében 2018 előtt még nem vagyunk jogosultak a felajánlott 1%-okra. Amint ezt a lehetőséget is megkapjuk, azonnal jelezni fogjuk ezt a weboldalunkon és a különböző kommunikációs csatornáinkon. 
  Addig viszont szívesen vesszük, ha partner szervezetünknek, az Országos Állatvédőrség Alapítványnak juttatja az adó 1%-ot.

Hagyaték


  Magyarországon még viszonylag ritkán fordul elő, de a lehetőség adott, hogy bárki úgy rendelkezzen, hogy felhalmozott javait egy civil szervezetre hagyja, hogy ezzel élete elmúlása után is hasznos és fontos dolgot folytasson és munkásságát tovább vigye egy jó ügy szolgálatában.
  Számos idős ember él egyedül kisállattal. Viszont kevesen gondolják végig, mi lesz kedvencükkel, ha ők távoznak el előbb. Nem jobb azzal a tudattal élni, hogy gondoskodtunk társunk jövőjéről, ha mi már nem leszünk?

Gyűjtőláda, persely kihelyezés


Adománygyűjtő persely kihelyezésére számos lehetőség létezik. Lehet az az Ön üzlete, munkahelye, gyermeke iskolája, vagy alkalmanként egy rendezvény helyszíne is.
Ha segít nekünk megfelelő helyszíneket felkutatni adománygyűjtő urnáink kihelyezéséhez, akkor egyszeri segítséggel egy folyamatos támogatási megoldást tud biztosítani részünkre.

Felajánlás aukcióra


  Sportolók, hírességek jelentkezését várjuk olyan személyes tárgyak, sporteszközök, mezek, egyéb a rajongók számára értékkel bíró tárgyak felajánlásával, amiket rendszeresen megrendezésre kerülő jótékonysági árveréseink alkalmával licitre tudunk bocsájtani és az így befolyt összegekkel szintén a mindennapi feladataink ellátását tudjuk finanszírozni.

Önkéntes munka


  Számos lehetőség van a munkánkban való aktív részvételre. Leendő kutyaotthonainkban a mindennapi ellátómunka szinte bármennyi önkéntest el tud látni feladattal. Az etetések, tisztítási feladatok csak a jéghegy csúcsa. Gondozottjaink helyes szocializációjához és mindennapi formában tartásához elengedhetetlen a rendszeres sétáltatás, kutyaiskolai foglalkozás.
  Ha az irodai, vagy szervező munka jobban tetszik önnek, arra is szívesen fogadunk jelentkezőket.

Ideiglenes befogadás

  Kiemelten fontos az ideiglenes befogadói feladatvállalás. Bár a kutyaotthonokban megfelelő ellátást kapnak gondozottjaink, a családban való elhelyezésnél semmi sem tud jobb életet biztosítani számukra. És hogy később végleges otthonukra találjanak, az emberekkel való közvetlen együttélés megtapasztalása elengedhetetlen szocializációs lépés.

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz