Kutyaotthon hálózat - Kutyavilág Alapítvány

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Kutyaotthon hálózat

Projektek

    Legnagyobb víziónk egy 
    országos kutyaotthon hálózat 
    létrehozása.
Sok önkormányzat még nem tudta megvalósítani a területén kóborló állatok befogásához, elhelyezéséhez szükséges állatvédelmi beruházását. Legjobb esetben valamelyik közeli nagyobb településsel szerződve próbálnak eleget tenni a törvényi kötelezettségüknek, roszabb esetben pedig nem vesznek tudomást a kóbor állatokról.

Terveink között kiemelt helyen van egy országos lefedettséggel rendelkező kutyaotthon hálózat megvalósítása. Ezt részben új kutyaotthonok építésével, részben meglévő elavult,  elhanyagolt menhelyek felkarolásával és korszerűsítésével kívánjuk elérni.

Az új kutyaotthonokat építész partnerünkkel közösen megálmodott mintaterveink alapján, a források rendelkezésre állásától függően tudjuk megvalósítani zöldmezős beruházások keretén belül. A helyszínek kiválasztásához alapítványuk közzétesz egy pályázati kiírást önkormányzatok részére

Olyan önkormányzatokat keresünk, ahol igény van egy új, korszerű kutyaotthon létesítésére, de a rendelkezésre álló források nem elegendőek az önálló megvalósításhoz. Az önkormányzatnak rendelkeznie kell egy közművesített (vezetékes víz, villany), vagy közművesíthető, minimum 1 hektáros területtel, amely alkalmas, vagy alkalmassá tehető kutyaotthon létesítéséhez. A különböző együttműködési koncepciók lehetővé teszik a terület átadásával, tartós bérletbe vételével, vagy közös üzemeltetésbe vonásával megvalósuló projektet is. A részleteket a jelentkező önkormányzatok mind írásban, mind személyes egyeztetés során is megismerhetik. 

Amennyiben az Önök önkormányzata érdeklődik a lehetőség felől, kérjük töltsék ki a jobb oldali űrlapot és kollégáink rövidesen jelentkeznek önöknél.

Kutyavilág AlapítványTelefon: +36 20 6615533
Email: info@kutyavilag.org

Adószám: 18743072-2-02
    Várjuk olyan jelenleg is üzemelő, vagy üresen álló menhelyek jelentkezését, ahol a korszerűsítés szükséges lenne, de forráshiány miatt erre nincs lehetőség. Alapítványunk a saját forrásait felhasználva aktívan részt vállal az átalakításban, felújításban és a későbbiek során a működtetésben is, társulva a jelenlegi üzemeltetővel. 

    Az így létrejövő kutyaotthon hálózat szorosan együttműködve, központi koordinációval, közös erővel tud a mindenkori ellátási feladatokra reagálni, erőforrásokat átcsoportosítani, szükség esetén a férőhelyen felüli kutyákat egymás között elosztani. 

    A létrejövő hálózat a növekvő ellátási volumen miatt kiemelt figyelmet tud kiharcolni magának és alapítványunk igen aktív marketing és lobbi tevékenységével eredményesen tud új támogatókat megnyerni, hazai és külföldi forrásokat bevonni a közös működés finanszírozásához.

    Ha érdemesnek érzi csatlakozni a kezdeményezésünkhöz, kérjük töltse ki a jobb oldali űrlapot és kollégáink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy az együttműködés részleteit egyeztessék.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz