Hírek - Kutyavilág Alapítvány

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hírek

Retropartyzánok nosztalgia hétvége
Kiállítóként részt vettünk a pécsi Retropartyzánok nosztalgia hétvégén.

Ennek keretében pedig megszerveztük az

ELSŐ PÉCSI Jótékonysági RETRO JÁRMŰ AUKCIÓ-t

A részleteket a www.aukcio.kutyavilag.org weblapra kattintva érhetik el.
2016.04.22.
Mától hivatalos: A Kutyavilág Alapítvány a Husse szuperprémium kategóriás kutya- és macskatápok kizárólagos képviselője Baranya megyében! De az egész ország területéről várjuk a megrendeléseket, hisz a Husse partnerhálózatán keresztül bárhova díjtalanul szállítunk az országban.

A megfelelő állattartás egyik sarokköve a helyes táplálás. A Husse tápok emberi fogyasztásra is alkalmas alapanyagokból készülnek, mentesek a mesterséges színező és ízfokozó anyagoktól, valamint teljesen GMO mentesek.

Kínálatunkban érzékeny gyomrú és allergiás kisállatok számára is találtok megfelelő tápot, akár glutén- és gabonamentes változatban is.

A teljes kínálatot a www.husse.pet weboldalunkon találjátok.

Ne feledjétek, minden tőlünk vásárolt termékkel a
Kutyavilág Alapítvány munkáját támogatjátok!

2016.04.08.
Pontosan 4 hónappal a beadástól számítva, ma végre megkaptuk az adószámot, közösségi adószámot, statisztikai számjelet és a bírósági értesítőt a bejegyzésről...

Hivatalosan is elindultunk!

Az elkövetkező időszak a kapcsolatfelvétel jegyében fog telni. Igyekszünk minden olyan szervezettel, aktív állatvédő csoporttal kapcsolatba kerülni, akik hasonló célkitűzéssel és elszántsággal végzik a munkájukat, mint amire mi is vállalkoztunk.

Ha érdekel az együttműködés lehetősége, kérjük jelezd felénk az elérhetőségeinken.

email: info@kutyavilag.org
telefon: 06 20 6615533
És ma végre az adószámunkat is megkaptuk :)  .... na ez sajnos még nem igaz :(

Bár a bíróságnak március 25-én lejárt az utolsó határideje is, sajnos ennek ellenére még nem küldték meg a jogerőre emelkedésről szóló értesítést, így sajnos a NAV sem tud addig adószámot kiosztani nekünk.

És mivel a jogszabály nem ad lehetőséget a bíróság mulasztásának szankcionálására, így nem tudunk mást tenni, mint türelmesen kivárjuk az értesítést... 

Pedig már nagyon szeretnénk dolgozni :)

De a rosszat mindig át lehet fordítani jóra... a tapasztalatainkból okulva megalkotunk egy információs kiadványt a jövőben alakuló alapítványok részére, melyben részletesen bemutatjuk egy alapítvány megalapításának lépéseit, különös figyelemmel a buktatókra, melyek megfelelő információ birtokában elkerülhetők és a bejegyzési határidő is jelentősen lerövidülhet. 
A kiadvány segítségével bárki siekresen és gyorsan létre tud hozni egy alapítványt - ügyvéd bevonása nélkül is - mivel a jogszabály nem írja elő a kötelező ügyvédi közreműködést. Ennek ellenére a legtöbb ügyvéd 100.000.-Ft-ot is elkér a segítségéért és nem veszi figyelembe, hogy az alapítványok társadalmi munkában segítenek és az indulásnál ritkán rendelkeznek elegendő anyagi fedezettel.

Ha érdeklődsz a kiadvány iránt, kérjük jelezd felénk e-mailben az info@kutyavilag.org címen és amint elkészültünk vele, értesíteni fogunk.
Közel egy éves előkészítő munka után, 2016. február 29-én végre kezünkben van a bejegyző végzés - elindultunk :)
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz