Állatmentő hálózat - Kutyavilág Alapítvány

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Állatmentő hálózat

Projektek
 
A kutyaotthon hálózattal összhangban létre kívánunk hozni egy 
országos lefedettséggel működő állatmentő hálózatot is.
Jelenleg az ország jelentős területe nem rendelkezik hatékonyan működő állatmentő szervezettel. Vannak professzionálisan felszerelt állatmentő csapatok, de működésük területileg korlátozott. 

Célunk, hogy a humán mentési lefedettséget megközelítő állatmentő hálózat épüljön ki a jól működő jelenlegi állatmentőkkel összefogva, valamint új csapatok és járművek hadrendbe állításával. Az így felépülő országos állatmentő hálózat központi koordinálással hatékonyan tud részt venni a mentési munkákban, valamint a kapacitások csoportosításával csökkenthető a leterheltség, az ellátatlan terület és a kivonulási idő.

Az ellátási volumen növekedése miatt a támogatások megszerzése is hatékonyabbá tud válni és az együttműködő egyesületek, alapítványok részére célzott adományokat tudunk eljuttatni. Az erős lobbitevékenység hatására pedig a törvényi szabályozásban való hatékonyabb érdekérvényesítés válik elérhetővé.

Ha az Önök állatmentő szervezete érdeklődik az együttműködési lehetőség iránt, kérjük jelezzék ezt felénk a jobb oldali űrlap kitöltésével.
Kutyavilág AlapítványTelefon: +36 20 6615533
Email: info@kutyavilag.org

Adószám: 18743072-2-02
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz